Philips EP1224/00 Autómata Kávéfőző

Kávébab tartály Van Víztartály kapacitása 1.8 l Teljesítmény 1500 W Funkciók Tejhabosító Van Teafőző funkció Van Csésze előmelegítő funkció Nincs Daráló Van További tulajdonságok Kijelző Van Gőznyomás 15 bar Tömeg 7.5 kg
  • Akciós ára: bruttó 127 990 Ft (443 €) Azonnal elvihető!
Beépíthető Nem
Kávébab tartály Van
Víztartály kapacitása 1.8 l
Teljesítmény 1500 W
Funkciók
Tejhabosító Van
Teafőző funkció Van
Csésze előmelegítő funkció Nincs
Daráló Van
További tulajdonságok
Kijelző Van
Gőznyomás 15 bar
Tömeg 7.5 kg
 
Izletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval
 
A klasszikus tejhabosító gőzt bocsát ki, ennek köszönhetően Ön könnyedén készíthet lágy habot cappuccinójához. Kell ennél több ? Mindössze két részből áll, így a klasszikus tejhabosító tisztítása szintén egyszerű.
 
A finomtól a durva őrleményig a 12 fokozatú őrlőbetét-beállításnak köszönhetően
 
Tartós kerámia őrlőbetéteink 12 fokozatra állíthatók, így a kávészemekből bármit előállíthat az extra finom portól a durva őrleményig.
 
A tökéletes hőmérséklet, aroma és krémréteg minden csésze után
 
Az aromamegőrző rendszer úgy találja meg a főzési hőmérséklet és az aroma megőrzése közötti optimális egyensúlyt, hogy a víz hőmérsékletét 90 és 98 °C között tartva szabályozza a víz áramlási sebességét, és így zamatos kávékat készít.
 
20 000 csésze kiváló aromájú kávé a tartós kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően
 
Az őrlőbetétek 100%-ban kerámiából készülnek: rendkívül kemények és precízek, Ön ennek köszönhetően legalább 20 000 csésze friss zamatos kávét élvezhet.
 
Az AquaClean filternek köszönhetően akár 5000 csészéig nem szükséges vízkőtleníteni
 
Szabadalmaztatott innovációnk, az AquaClean vízszűrő gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozhassa ki automata kávéfőzőjéből. Ha a készülék kérésére kicseréli a szűrőt, akár 5000 csészéig nem kell vízkőmentesítenie a gépet, és közben megtisztított vizet használhat. Amint AquaClean szűrőt helyezett a kávégépbe, a vízkőmentesítési figyelmeztetés automatikusan kikapcsol.
 
Egyszerű tisztítás a teljesen kivehető központi egységnek köszönhetően
 
A központi egység minden automata kávéfőző lelke, ezért rendszeresen tisztítani kell. A központi egység kivehető, így egyszerűen egy csap alatti öblítéssel alaposan megtisztíthatja.
 
Kényelemről gondoskodó, automatikus vízkőmentesítés
Kávégépe tisztítása és karbantartása a vízkőmentesítésre figyelmeztető automatikus programnak köszönhetően rendkívül egyszerű. Az eljárás gyakoriságát a víz otthonában tapasztalható keménységéhez igazíthatja.
 
A kávétípus könnyed kiválasztása az intuitív érintőkijelző segítségével
 
A kávé kávészemekből áradó ellenállhatatlan íze és aromája most egyetlen érintésre van Öntől. Intuitív érintőkijelzőnk segítségével könnyedén kiválaszthatja kedvenc kávéját.
 
Állítsa be az aromaerősséget és a mennyiséget a My Coffe Choice funkción keresztül
 
Állítsa be a kávé erősségét és mennyiségét a My Coffee Choice menüben. A három különböző beállítás közül könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.
 
Mosogatógépben tisztítható alkatrészek az Ön kényelme érdekében
 
Kényelme érdekében a LatteGo (vagy a klasszikus tejhabosító), a cseppfelfogó tálca és a kávéőrlemény-tartó mosogatógépben is tisztítható. Ezzel időt takarít meg, és gondoskodhat a higiénikus tisztításról.
 

-10%-os árú termékek +10%-os árú termékek
Philips EP2224/10 Autómata Kávéfőző 125 990 Ft

Kapcsolódó linkek


Termékeink

SAMSUNG TV konzol - Univerzális fix Konzol

SAMSUNG TV konzol -  Univerzális fix Konzol

Samsung Dupla karos fali konzol, billenthető 600x400

Samsung Dupla karos fali konzol, billenthető 600x400

Samsung Univerzális asztali talp

Samsung Univerzális asztali talp