Samsung HW-R650/EN 3.1 hangprojektor

Csatornák száma 3. 1 Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth Teljesítmény 340 W Frekvenciatartomány 42 Hz - 20 kHz Lejátszási formátumok OGG, MP3, WAV, AAC Wireless mélynyomó Igen
  • Akciós ára: bruttó 92 200 Ft (319 €) Azonnal elvihető!
Csatornák száma
3. 1
Vezeték nélküli kapcsolat
Bluetooth
Teljesítmény
340 W
Frekvenciatartomány
42 Hz - 20 kHz
Lejátszási formátumok
OGG, MP3, WAV, AAC
Wireless mélynyomó
Igen
Méret
Fő hangszóró (Szé x Ma x Mé): 1060.0 x 59.0 x 87.5 mm, Mélynyomó (Szé x Ma x Mé): 200 x 353 x 302 mm
 
Középső csatorna a tiszta párbeszédek érdekében
 
Tapasztald meg a kristálytiszta párbeszédeket a dedikált középső csatornás hangszórónak köszönhetően. Kiegyensúlyozott hangzást biztosít egyik végétől a másikig, és gyönyörűen kiteljesíti az otthoni szórakozás élményét.
 
Erőteljes basszus, ahol csak szeretnéd
 
Ne hagyd, hogy a vezetékek a basszus hangok útjába álljanak. Helyezd el a vezeték nélküli mélynyomóval rendelkező hangprojektort bárhol az otthonodban és vedd körül magad az erőteljes, mély hangzással.
 
Optimális hangzás többféle tartalom esetén
 
A hangprojektor automatikusan kielemzi a hang forrását, hogy az adott tartalomhoz optimalizálja a hangsávokat. Legyen szó akár hangos sporteseményekről, akár halk dialógusú drámákról, számíthatsz a legjobb hangprojektorra, amely tiszta hangokat garantál az optimális televíziózáshoz.
 
Játékhoz optimalizált hanghatások. Első kézből.
 
Csak dugd be a konzolt és hallgasd a lenyűgöző hanghatásokat azonnal. Az automatikus üzemmód az épp futó játékhoz igazítja a hangbeállításokat, míg az áthallás szabályozására irányuló technológia kiszűri a zavaró zajokat, hogy a hangok a megfelelő irányból, tisztán legyenek hallhatók,
megteremtve ezzel a helyzeti előnyt.
 
Térhatású hangkiterjesztés
 
A Samsung térhatású hangkiterjesztés-funkció mindkét irányban kibővíti a zenehallgatásra alkalmas teret, és igazi hangáradatot hoz létre. Mostantól nagyszerű élményben lehet részed az igazán magával ragadó, térhatású hangzásnak köszönhetően.
 
Vezeték nélküli csatlakozás televízióhoz
 
Csatlakoztasd a hangprojektort egyszerűen a Samsung televíziódhoz Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével, anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. A tartalmak azonnal tisztább, mélyre hatóbb hangon szólalnak meg.
 
Irányíts Okos távirányítóval
 
Nincs szükség több távirányítóra. A bekapcsolást, a hangerőt és a hangeffektusokat, azaz a hangprojektor legfontosabb funkcióit egy Samsung televíziókhoz való távirányítóval irányíthatod, a televízió felhasználói felületén keresztül.
 
Vezeték nélküli zenelejátszás
 
A Samsung hangprojektor Bluetooth kapcsolatot használ a többi eszközhöz való vezetékmentes kapcsolódás során. Élvezd a zenéket a telefonodon kiváló hangminőségben, kötöttségek nélkül, bárhol is légy.
 
Samsung Audio Remote alkalmazás
 
Irányítsd a hangprojektort a Samsung Audio Remote alkalmazással Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról vagy táblagépről. A hangprojektor összes funkciójának kezeléséhez csak csatlakozz a Bluetooth™ használatával, és játszd le kedvenc lejátszási listáidat mobileszközödön egyetlen alkalmazással.
 
Vezeték nélküli térhangzásra tervezve
 
A vezeték nélküli térhatású hangzást biztosító szettel a hangprojektort térhatású hangrendszerré bővítheted anélkül, hogy vesződnöd kellene a kábelekkel. A hangprojektorral csatornás rendszert hozhatsz létre az igazi térhatású hangzás elérése érdekében.

-10%-os árú termékek +10%-os árú termékek
Samsung HW-R550/EN Hangprojektor 89 900 Ft

Kapcsolódó linkek