Panasonic TX-40DX653E Ultra HD 4K LED Tv

101 cm Képarány 16:9 HD felbontás Ultra HD Felbontás 3840×2160 pixel Tuner DVB-T Van DVB-C Van DVB-S Van Hang Hangteljesítmény 2×10W Funkciók HD felbontás Ultra HD (3840x2160) TV Tuner DVB-T2/C/S2 3D technológia típusa TV inteligenciája Smart TV O
  • Akciós ára: bruttó 189 990 Ft (657 €) 2016 évi modell!+Ajándék HDMI kábel!Bp díjtalanul kiszállítjuk!
101 cm Képarány 16:9 HD felbontás Ultra HD Felbontás 3840×2160 pixel Tuner
 
4K Ultra HD
A 4K Ultra HD TV-k 3840 x 2160 képpontos felbontása olyan részletgazdag és valósághű megjelenítést tesz lehetővé, hogy Ön úgy érzi, nem is TV-t néz, hanem a világra tekint ki egy ablakon keresztül. Ezt a hatást fokozzák a nagy fényerejű és tág színterű panelek és az erős Quad Core Pro feldolgozóegységek, amelyek a legapróbb részlet megjelenítéséig kihasználják a 4K felbontás által kínált lehetőségeket.
 
Saját kezdőképernyő (my Home Screen 2.0)
Az új Firefox OS rendszerre épülő kezdőképernyő intuitív kezelhetőségének köszönhetően könnyen hozzáférhet a kívánt tartalomhoz.
 
Intelligens funkciók kényelmes kezelése gyors feldolgozással
A Túl az intelligens funkciókon elemzése és feldolgozása a négymagos processzor segítségével történik. Ez a TV-ipar legmagasabb szintjén elhelyezkedő egység több folyamatot hajt végre egyszerre és gyorsan, és ezáltal a feldolgozási teljesítmény drámaian megnő. Segítségével egyszerű az internetes videolejátszás, valamint az alkalmazások elindítása és használata.
 
Webböngésző a Firefox OS támogatásával
A legújabb Panasonic TV-k böngészőit a Firefox OS támogatja. Az óriási TV-képernyőn intuitív módon böngészhet az interneten, így sokkal könnyebben megoszthatja az élményt másokkal.
 
Internetes alkalmazások
Az internetes alkalmazások futtatására alkalmas TV-kkel a felhőben tárolt alkalmazások, igény szerinti videoszolgáltatások és játékok széles választéka érhető el az interneten keresztül. (A hálózati tartalomszolgáltatásokat a megfelelő szolgáltatók működtetik, és előfordulhat, hogy a szolgáltatást előzetes értesítés nélkül megszüntetik vagy ideiglenesen szüneteltetik. Egyes tartalmak nem feltétlenül érhetők el az Ön országában.)
 
Művészet és lakberendezés - Bevonatmentes keret
Ezek a csúcskategóriás bútorok által ihletett TV-k ötvözik a fémet a bevonatmentes kerettel a fény kihangsúlyozásához, valamint rugalmas és harmonikus hangulatot teremtenek az otthonában.
 
 
DVB-T Van DVB-C Van DVB-S Van Hang
 
Hangteljesítmény 2×10W Funkciók
 
HD felbontás Ultra HD (3840x2160)
TV Tuner DVB-T2/C/S2
3D technológia típusa
TV inteligenciája Smart TV
Operációs rendszer Firefox
Teletext igen
USB-ről lejátszás videó/fénykép/zene
Beépített WiFi igen
CI+ bemenet igen
HDMI bemenet 3
USB bemenet
 
Csatlakozók HDMI Optikai hang kimenet Koaxiális hang kimenet Méretek és fogyasztás
 
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 

Kapcsolódó galériák

Kiterjesztett plusz garancia 3-5 év elektronikai eszközökre! (kattintson a képre)


Beépített földfelszini szabad hozzáférésű Digitális tunerrel ellátva! + Ajándék HDMI kábel!


Budapest területén 100.000ft felett a Tv-k házhozszállítása díjtalan!


Kapcsolódó linkek