Üzletszabályzat

Eladó adatai és Üzletszabályzat

Eladó adatai:Laser-M Bt.
Adó száma:24513764-2-13
GM regisztrációs száma:C/003271
Cégjegyzék szám:
Pest Megyei Cégbíróság által
kibocsátott jegyzékszám 13-06-015428
Telephely címe: Bp.1073. Erzsébet Krt 26.
A nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:Pest Megyei Cégbíróság
 
Bank számla száma:
K&H Bank Rt
10400205-02003779
 
Hitelre való vásárlás nem lehetséges!
Üzletünkben bankkártyával nem lehet fizetni!

 
E-mail cím:info@tvudvar.hu
Internet cím:www.tvudvar.hu
Telefon/fax szám:061-351-8732
Ügyvezető: Nagy Róbert
Telenszáma:06-309-402-824
Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig:10-18 óráig
Szombaton:10-13 óráig,Nyári ídőszakban szombatonként esetenként zárva kérjük egyeztessen!
 
 
Üzeltben való áruátvétel telefonos egyeztetéssel!
 
Telefonos  rendelésfelvétel a hét minden napján, reggel 09 órától, este 20 óráig! Tel: 06-309-402-824.
 
Üzletünkben bankkártyával nem lehet fizetni!
 
 
 
Önöknek lehetősége van a megrendelést követően a terméket üzletünkben átvenni vagy országos futárszolgálatunk álltal megadott árakon utánvéttel megrendelni.Házhozszállítás esetén mindenféleképpen egyeztessen időpontot.A termékeink minden esetben gyári originált csomagban kerülnek üzletünkbe és ezután 24 órán belül kiszállításra.
 
A vásárolni kívánt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából kizárólag magyar nyelven tudhatja megtekinteni részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlatnak.
Az esetlegesen megkötött szerződést nem tekintjük írásban történő szerződésnek.
 
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget, ezért pontos ár szolgáltatás tartozék ügyében eggyeztessen üzletünkel.
 
Szerződéskötés, vásárlás menete:
 
Tájékoztatjuk hogy weblapunkon a szerződéskötés és a regisztráció kizárólag magyar nyelven működik.
 
Az nyitó oldalon a regisztráció menüpont megnyomásával beléphet webáruházunkba. Ezek után a megjelenő menüsorban megtalálja a regisztráció feltételeit,az adatlap kitöltése után be tud jelentkezni az áruházunkba rendelés végrehajtásához.Online megrendelés esetén csak regisztrált személy tud rendelést leadni üzletünk számára.
Ügyfeleink miután a terméket behelyezi a kosárba kiválaszthatja a darab számot (véletlen rendelés esetén törölheti is) az átvétel helyét (boltban,házhozszállítás)a megrendelem ikonra kattintva elküldi számunkra.Eztán kap egy, a rendszer által automatikusan rögzített és kipostázott levelet melyben a megrendelés tételesen fel lesz tüntetve. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van. Megrendelését követően (max,48 órán belül) munkatársaink megkeresik Önt levélben vagy telefonon az árú pontos beérkezésével kapcsolatosan.
 
 
Adatvédelem és módósításai:
Az adatlapon megadott információkat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki! Az adatokat számítógépeinken nyilvántartjuk, kérésére azokat haladéktalanul töröljük. Regisztrált ügyfeleink adatainak módósítása az adatmódósítás menüpontban talállhatók meg.
 
 
 
 
Fizetési feltételek:
A vásárolni kívánt terméket készpénzben árú átvételkor (HUF) Magyar forintban vagy (EU) Euróban fizetheti..Áraink 27% Áfát tartalmaznak.Bank számlánkra való előre történő átutalással is lehetséges fizetni.Euro-Forint árfolyam ingadozásból eredő árváltozásokért árgaranciát sajnos nem áll módunkban vállalni. (hitel lehetőség sajnos jelenleg nincs!).
 
 
Garancia és szavatosság:
Minden általunk forgalmazott új termékre a gyártó vagy márkaképviselet által biztosított 1-3 év garanciát vállalunk.
 
Pluszgarancia vagy  termékvédelmi szolgálltatásaink 3-5 évre köthetőek:
Terméktájékoztató a pluszgarancia szolgáltatásról valamint a teljes körű termék védelemmel kapcsolatban a http://www.tvudvar.hu/info/pluszgarancia.html oldalon talállhatóak!
 
Minden termék mellé a gyártó,forgalnazó által biztosított termékinformációs anyagot biztosítjuk.
 
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak.
 
A vásárlástól való elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.Az elállás joga csak futárszolgálattal történt szállítás esetén érvényes 14 napon belül.Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyo14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A terméket hiánytalan tartozékkal erdedeti dobozolt sérülésmentes csomagolással lehetséges.Amennyiben a rendelt készüléket házhozszállítással kapta, abban az esetben a termék árának visszafizetésekor levonásra kerül a bolt által fizetett szállítási díj és a kedvezményes szállítási díj különbözete, ami vásárláskor a bolt által adott kedvezménynek minősül. Ennek összege 2000Ft-tól kezdődik és függ a készülék dobozának méretétől és súlyától.
 
Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot, a hang-, illetve képfelvétel példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.
 
A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni mind futárszolgálat álltal kiszálított mind a bolti átvétel után keltkezett sérülések esetén.Ha a csomagolást nem rendeltetésszerüen bontja fel (roncsolás)!Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
 
A hagyományos értékesítésre,bolti átvételre, nem vonatkozik a nyolc napos visszavásárlás, ez esetben a bolti értékesítési szabályok érvényesek. (három munkanap, cseregarancia, összeg levásárlása,műszaki hibás készülék cserélye,)
 
Felvilágosítás,kérés és probléma esetén kérjük,keresse kolégáinkat a gyors megoldás érdekében.
 
A LASER-M Bt felelösség nem terheli, amennyiben a szállítás más hibájából, vagy elöre nem látható külső ok miatt meghiúsul.